logo

logo

Joomla gallery by joomlashine.com

Max 2 år

Max fikk velge dagens aktivitet, og da ble det en liten økt med jakttrening. Det står ikke på vilje og guts hos gutten og hans "will to please" er enorm.

 

Etter en noe tøff start på Max sin tilværelse her i Norge, kan man trygt si at han har sloss seg gjennom sykdomsproblemene og blitt en frisk og rask hund. Han elsker å trene og elsker å gå turer. Da er det ingeting som holder han igjen. Kanskje værre for oss tobeinte som har ganske lav terskel når Max ev skulle finne på å hoste, men vi har nå lært mye de siste årene, og blitt godt kjent med hundene.

 

Max har en enorm arbeidslyst, noe som han gjerne bidrar med helt tiden. Trenger vi hjelp til å rydde på/av bord, så er Max klar. Han bærer tomglass, bestikk, syltetøyglass, pålegg (innpakket vel å merke) og gjerne brødkurven, hvor det gjerne ligger et par rundstykker igjen i. Han klarer å la rundstykkene være og vet at han får de som premie når han kommer på kjøkkenet. Hvis det er noen tvil om hvor sko eller tøy ligger, så er det bare å ta en titt rundt teppet til Max, dvs hvis vi finner teppet til Max for han bærer gjerne rundt på det også. Han har også lært av Felix å spise litt grønnsaker, som agurk, tomat, kinakål. Der det er mat er Max.

Han er blitt en skikkelig kosegutt og liker veldig godt å breie seg i sengen og bare få kos. Han leker masse med Felix og lar av og til Felix tro at han er stor og sterk. Max er ganske bestemt og vet hvordan han vil ha det. Han er en observatør som sitter ute på putekassen på terrassen og sjekker nabolaget - en gang i ny og ne kommer det også noen bjeff, og da er det grunn til å sjekke. Max er ikke en som bjeffer i tide og utide, så når han snakker så har han en grunn. 

2 år er gutten blitt, og foreløpig har han vært mer i utstillingsringen å konkurrert enn på jaktprøve. Svein holder på med utdanning som jaktprøvedommer og da har han vært travelt opptatt. Max skal hvertfall på sin debut i løpet av året - og vi gleder oss veldig til snøen kan forsvinne så Max og Svein kan få trent skikkelig igjen. 

Se flere bilder fra dagens trening i bildegalleriet  :-)

 

Go to top